Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова

...
 Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова
Коментари Харесай

Карадайъ в Сунгурларе: Длъжни сме да бъдем част от мнозинството, което ще излъчи редовния кабинет

 izbori_2023_v1_014

 

Длъжни сме с 49-ото Народно събрание да бъдем част от това болшинство, което ще взема решение проблемите на хората. От това болшинство, което да излъчи постоянния кабинет, който ще взема решение същинските проблеми на хората. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Сунгурларе в локалното читалище, оповестиха от пресцентъра на Движението.

" Наш дълг е да го създадем. Хората живеят в сложна обстановка ", акцентира бургаският тим на Движение за права и свободи, който получи мощна поддръжка от евродепутатите Атидже Алиева-Вели и Искра Михайлова. Гостите бяха посрещнати по остарял български бит, а началото бе обещано с химна.

Ние сме платили доста висока цена за демокрацията и свободата в България. Затова ние имаме дълг да пазиме демокрацията в България, безапелационен бе Карадайъ. Затова - до изборите в разговор с жителите, с ясната отговорност какво вършим, накъде вървим, с разсъдък да си осъществим тактиката за повече от два мандата във 2 МИР- Бургас. И на 2 април да излезем с поета отговорност за своята лична орис, с поета отговорност за ориста на България, с разсъдък да гласуваме с № 13, бе апелът на ръководителя.

Това е до изборите. А след изборите нашата задача е с оня добър резултат, който ще изпрати в 49-ото Народно събрание 49 народни представители от Движение за права и свободи, да бъдем част от болшинството в Народно събрание, което ще излъчи постоянния кабинет, съобщи лидерът Севим Али. И акцентира, че главната задача на политиката е да взема решение проблемите на хората, не да постанова персонални ползи.

Вторият в листата Ешереф Ешереф съобщи, че е горделив, че е част листата, формирана от можещи бойци напълно от района. " Заедно за избирателен байрам " - прикани Ешереф.

Интересът на българите над всичко останало, акцентира Фатме Рамадан, трета в листата.

Лидерът на Движение за права и свободи благодари на структурата на Движението, която се включи доста интензивно в организацията на дарителската акция в поддръжка на турския народ след опустошителните трусове и на хилядите донори от цяла България. Дълбок реверанс пред всички български жители, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения, съобщи Карадайъ.

Разум, Отговорност, Диалог – РОД. Слоганът на Движение за права и свободи припомня на всеки за рода, родното място, Родината, съобщи още Севим Али и добави: " Хората чакат от нас решения на съответните им проблеми – инфлацията, приходите, работните места. Длъжни сме да отговорим на упованията им ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР